Kako odabrati savrsenu vencanicu 5 saveta

Kako odabrati savršenu venčanicu – 5 saveta

Svi znamo da je odabir venčanice gotovo podjednako važan kao i odabir životnog partnera. Zbog toga Vam pružamo 5 saveta kako da svoju savršenu venčanicu odaberete što brže i da se u njoj osećate kao boginja.

1. Planirajte

Razmislite da li želite da svoju savršenu venčanicu šijete, kupite ili da iznajmite. Znajte da saloni koji i šiju venčanice u ponudi imaju one koje možete probati radi određivanja modela koji želite. Model možete i naći na internetu i doneti fotografiju prema kojoj će Vam je sašiti.

Neke imaju takav koncept da venčanice koje se nalaze u možete kupiti ili iznajmiti po povoljnoj ceni. Naravno, čistu i mirisnu.

Raspitajte se odmah koje opcije saloni za venčanice nude kada uđete da tražite venčanicu za svoje savršeno venčanje.

2. Dobra informacija je zlata vredna

Raspitajte se ili pogledajte onlajn koje sve salone venčanica postoje u Vašem gradu. Na njihovom sajtu možete videti kakve modele imaju, koje su im cene, da li je neophodno da zakažete probu venčanica.

Urban Event Team profesionalni organizator venčanja Vam može pomoći savetima i preporukom u pronalaženju najboljih salona venčanica.

3. Ne predajte se “strahu da ste nešto propustili”

Najgore što sebi možete da uradite jeste da Vas uhvati strah da nešto propuštate i da se baš u narednom salonu nalazi venčanica Vaših snova. Od jurcanja po salonima će Vam se zavrteti u glavi i nećete više znati ni šta želite, a šta ne. Ograničite se na nekoliko salona koje ćete posetiti. Urban Event Team Vam može pomoći u tome i pružiti Vam sigurnu preporuku.

4. Povedite sa sobom osobu kojoj najviše verujete

Da, vrlo je teško odoleti iskušenju da sve drage ljude povedete u potragu za savršenom venčanicom, ali mu se morate odupreti. Ne mogu svi biti uključeni u odabir. Iz prostog razloga jer nemaju svi ukus kao što je Vaš.
Naša je preporuka da ograničite svoju pratnju na 2 do 3 osobe u koje imate poverenja i čije mišljenje i ukus cenite.

Vodite računa da na kraju odaberete ono što se Vama dopada, da ne izgubite svoj glas u mnoštvu drugih. Ipak je to Vaš najlepši dan i Vaša venčanica.

5. Uživajte!

Na kraju krajeva, venčanicu tražite samo jednom u životu. U tom traganju treba i da uživate jer su to “najslađe muke”. Tako barem kažu naši stari. I mi im verujemo.
I znajte da nikada niste same. Urban Event Team organizator venčanja je uvek tu za Vas da Vam pomogne savetima i preporukama.

Ništa nam nije draže nego da vidimo zadovoljne klijente koji uživaju u venčanju, njegovoj organizaciji i što je sve proteklo baš kako treba – savršeno.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button