Dekoracija za venčanja i specijalni efekti

Iznajmite dekoracije i vizuelne efekte za venčanja koji će u potpunosti
oslikati vaš stil

Dekoracija za venčanja i vizuelni efekti koji stvaraju luksuznu i romantičnu atmosferu tako što oslikavaju vaš jedinstveni stil uveličaće vašu svadbu i očarati sve zvanice. Uz dekoraciju za venčanja Urban event teama, vaš najlepši dan biće zaista jedinstven i poseban, a svatovi će pričati o vašoj svadbi godinama.

Iznajmite dekoracije i vizualne efekte za venčanje

065 45 63 754

Dekoracija za venčanja i specijalni efekti baš po vašoj meri

Svako ko želi da njegovo venčanje bude savršeno zna koliko je važna dekoracija ali i specijalni efekti poput vatrometa za svadbe. U vremenu tehnološkog razvoja, zašto isti ne iskoristiti i za svoje savršeno venčanje?

Dekoracija i specijalni efekti za venčanja su „ono nešto“ što će vaše slavlje podići na jedan sasvim novi nivo i učiniti ga nezaboravnim. Biće to varnica koja će potpaliti dobro raspoloženje i učiniti da se svatovi dodatno zabave.

Urban event team vam na raspolaganje stavlja različite dekoracije za venčanja, a na vama je samo da za svoju svadbu izaberete jednu, više ili sve njih.

Vulkani-prskalice za venčanja i vatromet

Vulkani, odnosno posebna vrsta prskalica, su dekoracija za svadbu bez koje, kada znate da postoji, više ne možete ni da zamislite svoje romantično venčanje.

Ovaj specijalni efekat pravi kišu zlatnih zvezdica koje deluju izuzetno atraktvino i oduzimaju dah. U kombinaciji sa suvim ledom pomislićete da ste u raju.

Vulkani su sjajan detalj kojim možete dodatno naglasiti posebne trenutke na svom venčanju (bilo da je ono na otvorenom ili u zatvorenom prostoru) poput ulaska u salu, poljupca nakon sudbonosnog „DA“, prvog plesa ili sečenja torte.

Pored ovog vulkana-prskalice postoji i niz drugih i drugačijih, ali podjednako živopisnih vatrometa za venčanje koji će dati poseban pečat početku vašeg bračnog života i zajedničke sreće.

Balončići od sapunice za svadbe

Mehurići od sapunice vašem venčanju provereno obezbeđuju dodatnu romantiku i zasigurno će upotpuniti vaš savršeni dan.

Balončići od sapunice za svadbe su jedan od najpopularnijih efekata za prvi ples mladenaca i stavka koja ulazak u salu ili sečenje torte čini spektakularnim. Zamislite samo kako se hiljade balončića razleće prostorijom dok vi i vaš partner sečete mledenačku tortu, nežno šlagom dotaknete jedno drugome nosić, dok svatovi srećno tapšu. Ovu scenu ćete pamtiti čitavog života kao jednu od najlepših.

Fontana za šampanjac (ŠAMPANJAC FONTANA)

Želite da na svojoj svadbi zadivite sve zvanice? Onda je fontana za šampanjac baš ono što vam treba. Piramida napravljena od vešto raspoređenih čaša, penušavi šampanjac koji se preliva iz jedne u drugu dok se fontana polako okreće okupana posebnim svetlom. Svi će ostati zadivljeni.

Ukoliko fontanu za šampanjac dodatno okupate beličastim oblakom koji stvara suvi led, vaše venčanje će odisati apsolutnom ekskluzivom.

Jedino što će izgledati zanosnije i ekskluzivnije jeste presrećna mlada u venčanici.

Dekorativni zid za fotografisanje (Foto Wall)

Na venčanju sve zvanice žele da se fotografišu sa mladencima. Ako želite da gostima omogućite najbolje moguće fotografije sa vama – presrećnim mladencima, tu je dekorativni zid za fotografisanje na venčanju.

Fotografije sa dekorativnom pozadinom izgledaju naprosto božanstveno. Kada ih uramite i njima ukrasite svoje gnezdo uvidećete kolikom toplinom odišu i kako je foto zid bio pravi izbor za savršeno venčanje.

Dekorativni zid za fotografisanje Urban event team će napraviti baš prema vašoj želji. On može biti ukrašen balonima, cvetnim aranžmanima, draperijama… Baš tako da se savršeno uklopi u temu vašeg venčanja. Potrebno je samo da zamislite, a mi ćemo to ostvariti.

Dekoracija za mališane

Kako bi se i najmlađi gosti koji dođu na vaše venčanje sjajno proveli, tu je dekoracija za mališane. U ovu svrhu koristimo šarene dekoracije iz omiljenih dečijih crtanih filmova i serija. Ovako da će i najmlađi doživeti sjajan provod i fotografije po kojima će pamtiti vaš najlepši dan.

Iznajmite dekoracije i vizuelne efekte za venčanje

Dovoljno je da pozovete Urban Event Team na telefon

065 45 63 754

Urban event team vam na raspolaganje stavlja različite dekoracije za venčanja, a na vama je samo da za svoju svadbu izaberete jednu, više ili sve njih.

Call Now Button