Organizacija događaja

Organizovanje venčanja, korporativnih proslava i svih Vaših
važnih događaja i slavlja

Znate i sami da je organizacija događaja, bez obzira da li se radi o svadbi, krštenju, poslovnom događaju ili korporativnoj proslavi, veliki i zahtevan posao. Morate da osmislite lokaciju gde će biti Vaš svečani događaj, dekoraciju sale za proslavu, meni, piće, pozvati goste…

I od same pomisli na sve ove krupne stavke može Vam se zavrteti u glavi i uhvatiti vas blaga tahikardija.

A gde su još svi oni sitni detalji? I to se mora uzeti u obzir kada pričamo o organizaciji događaja. Pa cveće. A, šta raditi za muziku, koji bend angažovati i kako da se sve stigne za kratko vreme?

Polako, samo dišite!

Urban Event Team je doktor za Vaš problem. Imamo pravi lek kada je u pitanju organizacija događaja. Garantovano otklanjamo paniku i srčane smetnje. Brzo i efikasno, organizovaćemo Vašu savršenu proslavu.

Da, dobro ste pročitali, savršenu, baš onakvu kakvu Vi želite.

Pozovite nas za savršeno organizovan događaj

065 45 63 754

Urban Event Team
Urban Event Team

Urban Event Team će vam pružiti profesionalno savetovanje i uslugu za sve vrste vaših proslava, svečanosti i događaja, strateški isplanirati i realizovati vaše želje sve do najmanjeg detalja. Tu smo kako bi:

– vas posavetovali oko određivanja koncepta eventa

– pronašli adekvatan prostor i tehničku opremu za organizaciju događaja

– obezbedili sjajan bend

– obezbediti vam sjajne frizere, šminkere, pronaći savršenu venčanicu

– postarali se da sve vaše želje budu ostvarene.

I za sve to napravićemo najbolju moguću ponudu za vas kako Vaš događaj bio ostvarenje vaših snova.

Šta podrazumeva organizacija događaja?

Kad treba da organizujete neki svečani događaj, proslavu, svadbu, korporativnu ili poslovnu proslavu, da bi ona bila ne samo uspešna već i nezaboravna, potrebno je mnogo truda, rada, smišljanja, razmišljanja.

  • Da li su pozvani svi koje je trebalo obavestiti?
  • Da li će muzika na svečanosti biti dobra?
  • Hoće li se svi lepo provesti?
  • Šta ako je neko vegetarijanac? Kako njemu organizovati jelovnik za proslavu?

Ovo su samo osnovna pitanja koja organizacija događaja nosi sa sobom.

Na sreću, mi Vam možemo odgovoriti na sva ova i još mnoga druga koja su važna kako bi vaša proslava ili venčanje bili savršeni.

Zapravo, osiguraćemo da sve bude baš onako kako ste zamislili, sprečiti probleme na koje niste ni pomišljali, a od kojih zavisi da li će Vaša svečanost biti događaj za koji će ljudi reći “Pa onako” ili “Ovo će se prepričavati godinama”.

Kako Vam možemo pomoći u organizaciji događaja

Čim pozovete Urban Event Team možete da se opustite jer znate da ste u sigurnim rukama. Sve naše iskustvo, znanje i ideje vezano za organizaciju događaja stavljamo vam odmah na raspolaganje. Porazgovaraćemo o tome kakvu proslavu želelite i ponuditi Vam originalna rešenja za organizaciju događaja koji će impresionirati sve.

Na raspolaganju su vam:

Selfi ogledalo

Selfi ogledalo za venčanjeDa li ste znali da imamo selfi ogledalo? Šta je to, pitate se. To je nešto toliko novo da ga samo najbolji planeri proslava imaju. To je veliko ogledalo u kojem gosti mogu da se slikaju jednim pokretom prsta. Zamislite –  proslava je u punom jeku. Svi su na nogama. Pevaju i igraju. Poželeli su da ovekoveče zagrljaj, poljubac, novo prijateljstvo… Jedan pokret rukom i selfi je napravljen – uspomena je sačuvana.

Bilo da se radi o proslavi, svadbi, rođendanu, božićnoj žurci, Novoj godini, promotivnom događaju… virtualno ogledalo (selfie mirror) ce vas i vaše goste oduševiti i dobro zabaviti.

Cvetni aranžmani i baloni

cvetni oranžmani i organizacija događajaŽelite određeni cvetni aranžman kako biste imali savršeno venčanje ili uveličali svoj event? Znate tačno šta želite, ali ne znate gde da nabavite tačno određenu nijansu ruža? Ne brinite! Mi smo tu da nađemo karmin crvenu nijansu, snežnobelu ili nežnoroze. Baš onu boju koju ste zamislili.

Možda želite veliko srce od balona za proslavu rođendana ili punoletstva? Disko-kuglu kako bi zabava bila potpuna? Nema problema!

Sjajan bend

Hoćete kvalitetan bend za proslavu ili svadbu?

Šta kažete na orkestar koji na svom repertoaru ima – pa bukvalno sve. Koju god vrstu muzike želite za svoju proslavu – nema problema. Možete sami odabrati repertoar ili nama prepustiti da organizujemo u potpunosti i ovaj deo događaja.

organizacija događaja Urban Event Team
organizacija događaja Urban Event Team

Pozovite Urban Event Team za savršenu organizaciju događaja

Želite da organizujete proslavu za svoju firmu, jubilej, venčanje ili neku promociju? Pomoći ćemo Vam da vaš event bude takav da će se sledeća proslava čekati sa nestrpljenjem.

Zvuči neverovatno? Zapravo uz Urban Event Team je moguće.

Dovoljno je da nas pozovete na telefon

065 45 63 754

i Vaša korporativna proslava biće takva da će Vas svi pitati kako ste samo uspeli da svečanost tako dobro organizujete.

Call Now Button