Suvi led za venčanje

Uz suvi led za venčanje – učinite svoj najlepši dan veličanstvenim

Zamislite svoj prvi ples. Vas dvoje, sada kao muž i žena, uz tonove vaše omiljene pesme, klizite kroz pufnaste oblake od magle. Dok stotine prskalica bacaju zlatne iskre, i mama briše suzu radosnicu, dim za venčanje vas nežno grli, a gosti stoje bez daha, omađijani ovim prizorom.

Venčanje je zaista vaš poseban dan. Tim prvim plesom kroz maglu za venčanje ulazite u novo i predivno poglavlje vašeg zajedničkog života i zato je veoma važno da vaše venčanje bude savršeno. Baš onakvo kakvo vas dvoje želite.

Suvi led za venčanja učiniće da vaš prvi ples i prvi poljubac budu posebno romantični i intimni. Nešto što je samo vaše dok u zagrljaju, spajate duše i pogledima jedno drugome govorite koliko se volite. Ovaj trenutak pamtićete kao najlepši i najromantičniji u svom životu.

Pozovite nas i rezervišite suvi led za svoje venčanje

065 45 63 754

Suvi led za venčanje
Suvi led za venčanje

Magla za vaše venčanje iz bajke

Suvi led za venčanje je sjajan način da dodate malo prave magije vašem najlepšem danu. Vi, nasmejana mlada u prelepoj venčanici i Vaš ponosni mladoženja, zaslužujete samo najbolje za svoje venčanje iz snova.

Taj dan mora da bude nezaboravan, i za vas dvoje mladenaca, ali i za rodbinu i prijatelje. Savršena venčanica, frizura, šminka… Međutim, magla za venčanja učiniće da ovaj dan bude zaista veličanstven i dostojan vas – presrećnih mladenaca.

Zadivite sve prisutne. Imaćete osećaj da ste prava princeza koja se udaje za svog princa. I ovaj osećaj će se javiti svaki put kada pogledate fotografije na kojima ste vas dvoje u nežnoj izmaglici dima za venčanje.

Suvi led za venčanja vašim svadbenim fotografijama daje jedinstven bajkoviti vizuelni efekat.

Ovako umesto uobičajenih, dobijate neverovatne slike sa maglom za venčanja koje ćete s ponosom pokazivati i rado se prisećati svakog njegovog trenutka.

Šta je magla ili suvi led za venčanja?

Suvi led, dim ili magla za venčanje je zapravo čvrsta hladna supstanca koja se u dodiru sa toplijim vazduhom pretvara u maglu. Nema ni miris ni ukus, bele je boje, neškodljiv i ne ostavlja nikakve tragove.

Magla za venčanja stvara specijalna mašina tako što u sebi meša suvi led i vodu. Na taj način nastaje dim za svadbu koji se nečujno podiže do visine od oko 40 centimetara i lagano razliva podijumom stvarajući fantastičnan efekat kao da ste među oblacima.

Zaista je jedinstven osećaj plesati u ovoj nežnoj magli za venčanje.

Pozovite nas i rezervišite suvi led za svoje venčanje

Urban event team vam nudi suvi led za venčanja po najnižoj ceni, bez obzira na to gde organizujete svoje venčanje.

Možete nas pozvati bilo kog dana u nedelji na telefon

065 45 63 754

Ako rezervišete suvi led za venčanje dva ili više meseci unapred dobijate i 10% popusta.

Call Now Button