Organizacija savrsenog vencanja saveti i trikovi

Organizacija savršenog venčanja – saveti i trikovi

Verili ste se! Čestitamo! Sigurno ste već počeli da zamišljate svoju svadbu i razmišljate šta sve zahteva organizacija savršenog venčanja.

Ne postoji tačno određeni redosled kojim se uspešno planira ovaj događaj. Svako to čini u nekom svom ritmu. Kao iskusni organizatori venčanja i događaja otkrićemo vam nekoliko stvari na koje bi, pored torte, medenog meseca i odabira prostora za venčanje, trebalo da obratite pažnju.

Kako? Gde? Kada? Početak planiranja venčanja

Započnite tako što ćete, što bi se reklo, na papiru, zamisliti svoje savršeno venčanje. Utvrdite koji je stil koji želite i koji bi vas najbolje predstavio kao par. Zatim odredite budžet.

Pošto ste odabrali datum i vreme vašeg savršenog dana (i, za svaki slučaj, odredili još nekoliko rezervnih datuma), pozovite ljude koji su vam najvažniji i proverite da li i njima odgovara datum koji ste odabrali.

Zatim polako počnite da pravite spisak ljudi sa kojima želite da podelite vaš najvažniji dan i birate pozivnice.

Preporučujemo vam da se u planiranje venčanja ne upuštate potpuno sami. Ne želite da vas čitava procedura „samelje“ tako da na kraju ni ne možete da uživate u svom najlepšem danu. Uposlite najbolje prijatelje, porodicu ili se odlučite za angažovanje profesionalnog organizatora venčanja koji će učiniti da sve bude baš onako kako želite i to potpuno bezbolno po vas.

Ništa ne prepuštajte slučaju

Odabir venčanice

Naravno, jedna od najvažnijih stvari za savršeno venčanje jeste savršena venčanica. Počnite da je tražite čim odredite datum venčanja.

U današnje vreme, mnogi saloni imaju svoj sajt i Instagram profil. Međutim, morate biti obazrivi! Često se desi da fotografija nije isto što i stvarnost. Ili vam model za kojim ste potpuno izgubile glavu uopšte ne stoji. Zapravo, možda će vam savršeno pristajati baš ona venčanica koju, na prvi pogled, ni u ludilu ne bi odabrali.

Pravilo je jednostavno. Probajte različite modele i saslušajte savete koje vam daju u salonu venčanica. Ipak, to su osobe koje imaju mnogo iskustva, a Urban Event Team vam svakako može preporučiti proverene salone venčanica.

Muzika na struju

Preferirate li živu muziku i bend ili DJ-a za svoje venčanje?

Ne zaboravite da muziku morate rezervisati što pre jer dobri bendovi imaju zakazane termine mesecima unapred. Urban Event Team vam može pomoći da odaberete najbolji bend za vaše venčanje i da ga bukirate na vreme.

Želite li možda da violinista svira dok ulazite u salu okupani oblacima koje je napravio suvi led? Nikakav problem, sve će biti baš onako kako ste zamislili.

Sliku tvoju ljubim

Fotograf je jedna od važnijih stavki za venčanje. Ove fotografije ćete čuvati čitavog života i rado im se vraćati, a zasigurno će uramljene stajati na polici ili kredencu i ulepšavati vaš dom.

Zato je potrebno da imate iskusnog fotografa koji odlično radi svoj posao. A takvi su obično stalno zauzeti, sasvim logično zar ne. Dakle, ovo je još jedan zadatak kome je potrebno da se posvetite što pre kako bi bukirali dobrog fotografa na vreme – makar 2 meseca unapred.

Burme

Venčani prsten je mnogo više od običnog komada nakita. Burmu ćete nositi svakoga dana i potrebno je da ona bude takva da se uklapa uz najrazličitije odevne kombinacije, ali i da bude udobna za nošenje.

Kada je u pitanju odabir burme, muškarci izvinite, ali ovde zaista morate poslušati svoje dame. To je bar jasno ko dan. Burme se ne kupuju na prečac i zato probajte makar 10 različitih pre nego što donesete definitivnu odluku.

Poslednje provere pred venčanje

Ostalo je još nekoliko nedelja do vašeg sudbonosnog “DA”.

Pravi je trenutak da još jednom probate venčanicu kako biste bili sigurne da je sve na svom mestu i da pasuje

Sigurno ste već obišli sve zlatare i odabrali burme. Probajte ih ponovo, ukoliko je potrebna neka korekcija važno je učiniti to na vreme.

Ukoliko idete u inostranstvo na medeni mesec, proverite da li su vam važeći pasoši.

Proverite da li će torta biti gotova na vreme.

Kada ostane još desetak dana do venčanja vreme je za finalno čekiranje. Preporučujemo da uradite probu šminke i frizure kako ne bi bilo iznenađenja.

Ostalo je samo još nekoliko dana. U ovim danima u kojima emocije kuljaju kao vulkanske erupcije, pokušajte da ostanete smireni i organizovani.

  • Idite kod frizera da vas ošiša i sredi boju kose (ukoliko se farbate).
  • Uradite kozmetički tretman, trebaće Vam i pre i nakon venčanja. Lice treba osvežiti i pripremiti na jaku šminku koju će nositi.
  • Još jednom proverite da li svi koji imaju neki zadatak znaju kad i gde bi trebalo da dođu i koja je njihova uloga.
  • Ukrasite devojačku sobu, kuću iz koje odlazite na venčanje.
  • Zagrlite mamu.
  • Proverite da li su stigli ukrasi za kićenje svatova.
  • Zagrlite tatu.

Ok. Sve je na mestu, svadba može da počne.

Svadba, svadba!

Konačno je stigao i taj dan. Jedan od najlepših i najvažnijih u vašim životima. Venčanje!

Frizura, šminka, venčanica. Pokoja suza. Smeh. Tu je i kuma da umiri i ponavlja: “Diši”.

Fotograf da zabeleži pripreme.

Trenutak se bliži. Stojite na prozoru. Sve je savršeno – venčanica, kosa, nokti, šminka. U stomaku leptirići i leptiri. Jure na sve strane. Konačno ga ugledate kako izlazi iz auta i kreće prema Vama. U tom trenutku sav nemir nestaje. Znate da će sve biti savršeno i predivno.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button